Outdoor Bootcamp

KI'MFIT biedt een unieke en uitdagende bootcamp aan van 60 minuten. Je wordt in groepsverband doormiddel van allerlei gevarieerde oefeningen op sportieve wijze uitgedaagd. Check de locatie button rechts boven in het scherm voor bootcamp locaties!

Deze groep is ook mogelijk wanneer je zelf een groep aandraagt van minimaal 8 personen op een vooraf afgesproken locatie binnen een straal van 10KM rond Breda.

Beginner

Deze groep is geschikt voor de beginnende sporter die kennis willen maken met bootcamp. Lekker sporten inde buitenlucht op beginnersniveau. Met deze groep willen we de drempel verlagen en bootcamp voor iedereen toegankelijk maken. Geleidelijk bouwen we de intensiteit op naarmate de tijd vordert.

Gevorderd

Deze groep is geschikt voor sporters die op fysiek niveau al fitter zijn. Deze bootcamp zal uitdagend zijn op verschillende vlakken. Denk aan: kracht, uithoudingsvermogen, balans, etc.

Kids

Deze groep is geschikt voor kinderen tussen 8 en 15 jaar. Op speels niveau werken we samen aan een gezonde en bovenal leuke groepsles in de buitenlucht.

Durf jij het aan? Klik dan hieronder voor een gratis proefles!


Klik hier!